Dutch reviews

Bureaustoelen
IVONO Boba en Toka Pro Review

IVONO Boba en Toka Pro Review

Als reviewer schrijf ik graag over zo veel mogelijk verschillende producten. Vanuit lezers krijg ik ook veel verzoeken voor het reviewen van gave producten. IVONO was dan ook zo’n merk waar ik persoonlijk nog niet van had gehoord. En toch heeft het een hoop leuks, waaronder de IVONO Toka Pro en IVONO Bobo.

Audio
Bowers & Wilkins Px7 s2e

Bowers & Wilkins Px7 s2e

Vanuit de Bowers & Wilkins Px reeks is nu de nieuwe Px7 S2e op de markt gekomen. Een opvolger van de al bekende Px7 S2, die vervolgens ook weer een opvolging is van de Px7. Kortom, een aantal iteraties verder met een hoofdtelefoon die eigenlijk bij de Px7 S2 al 5 sterren verdiende. En dat is eigenlijk ook gewoon heel erg flauw. Dan heb je al een erg goede hoofdtelefoon, en dan maak je ‘em nog beter… De S2e heeft de e van ‘evolved’, is deze ook zo geëvolueerd?

Hyundai
HYUNDAI IONIQ 6 Review

HYUNDAI IONIQ 6 Review

Na mijn vorige review van de Hyundai IONIQ 5 is het vandaag tijd voor de Hyundai IONIQ 6, de nieuwste elektrische sedan van het Koreaanse merk. De IONIQ 6 is gebaseerd op het conceptmodel Prophecy, dat vorig jaar werd onthuld. Het is een stijlvolle en futuristische auto die veel belooft op het gebied van design, technologie en prestaties. Maar hoe goed is de IONIQ 6 in het echt? Is het een waardige concurrent voor de Tesla Model 3, de Polestar 2 of de BMW i4? In deze review gaan we dat uitzoeken. We gaan kijken naar de specificaties en het interieur van de auto, de verschillen met de IONIQ 5 en andere rivalen, de rijeigenschappen, en natuurlijk de plus- en minpunten.

Opslag
QNAP TS-855x Review EN

QNAP TS-855X Een sterke NAS voor een zachte prijs

Er is een apparaat dat al deze dromen kan waarmaken: de QNAP TS-855X. Dit bakbeest van QNAP is niet zomaar een NAS. Het is een krachtige en veelzijdige oplossing die je een ongekende controle en flexibiliteit geeft over je gegevens, meer weten? Lees dan snel verder!

Audio
Bowers & Wilkins Px8

Bowers & Wilkins Px8 – De Ultieme Draadloze Hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins Px8 is in mijn optiek een ultieme draadloze hoofdtelefoon met een goede ruisonderdrukking. Subliem geluid en het zit ook nog eens lekker op je hoofd. Wat wil je nog meer? Lees in deze review waarom de Bowers & Wilkins Px8 een uitblinker is en mag worden gezien als één van de beste draadloze hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins.
Audio
Focal Celestee Review

Focal Celestee

Vandaag gaan we verder met wat ik graag doe, namelijk het reviewen van audioapparatuur. En deze keer niet zomaar iets... De Focal Celestee is een prachtige hoofdtelefoon, zowel qua uiterlijk als qua geluid. Hoe ik de tijd met deze hoofdtelefoon heb ervaren kan je lezen in dit review.