Hyundai

Hyundai
HYUNDAI IONIQ 6 Review

HYUNDAI IONIQ 6 Review

Na mijn vorige review van de Hyundai IONIQ 5 is het vandaag tijd voor de Hyundai IONIQ 6, de nieuwste elektrische sedan van het Koreaanse merk. De IONIQ 6 is gebaseerd op het conceptmodel Prophecy, dat vorig jaar werd onthuld. Het is een stijlvolle en futuristische auto die veel belooft op het gebied van design, technologie en prestaties. Maar hoe goed is de IONIQ 6 in het echt? Is het een waardige concurrent voor de Tesla Model 3, de Polestar 2 of de BMW i4? In deze review gaan we dat uitzoeken. We gaan kijken naar de specificaties en het interieur van de auto, de verschillen met de IONIQ 5 en andere rivalen, de rijeigenschappen, en natuurlijk de plus- en minpunten.

Hyundai
Hyundai IONIQ 5 Review

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 is een bijzondere ruime en fijne hatchback. Na mijn vorige review van de Alfa Romeo Tonale duiken we nu in een auto die volledig elektrisch is.
Vanuit Davo Groep kreeg ik een Hyundai IONIQ 5 (demomodel) voor maarliefst 2 weken mee. En dit waren weken waar ik vele lange en korte afstanden heb kunnen rijden. Hoe deze auto bevalt, dat lees je hier!