Privacybeleid

1 januari 2023

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij je persoonlijke gegevens verwerken, via het privacybeleid;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden;
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van je persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn;
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om je persoonlijke gegevens te beschermen.
  • Je rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van jouw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In het privacybeleid leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op. Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook het privacybeleid aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Formulieren

Doormiddel van onze formulieren kun je ons berichten sturen om vragen te stellen, aanvragen te doen, klachten in te dienen, afspraken te maken of voor andere doelstellingen. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres en telefoonnummer en mogelijk aanvullende gegevens indien deze opgenomen zijn in het formulier. Deze hebben wij nodig om contact met je op te kunnen nemen. Wij bewaren deze informatie voor onbepaalde tijd, maar kunnen op verzoek je gegevens verwijderen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). In onze website zijn social media buttons opgenomen. De beheerders van deze diensten verzamelen je persoonsgegevens. Lees dus ook hun privacybeleid.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige functies van onze website werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacybeleid.

  • Google Analytics
    Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, wordt toegang tot persoonsgegevens afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming is bereikbaar per e-mail en per telefoon voor al je vragen en verzoeken.

Contact

Do you have any questions, recommendations, tips or would you like to set anything up? Feel free to contact me by sending me an email or filling in the contact form below.

info@dutchiee.tv
Contact form

Recent news

MSI MAG341CQP QD-OLED, 34 Curved OLED Gaming Monitor

The MSI MAG341CQP QD-OLED Curved Gaming Monitor boasts next-generation technology for a breathtaking visual experience. Its QD-OLED display offers unmatched color accuracy, deep blacks, and high brightness with HDR support. For gamers, the 0.03ms response time and 175Hz refresh rate deliver ultra-smooth, responsive gameplay.

WYZE Floodlight Cam Wired v2: Advanced Home Security Camera

Discover the WYZE Floodlight Cam Wired v2 with 2K HD, color night vision, motion-activated lights, and easy setup. Enhance your home security effortlessly.

Sonos in-Ceiling by Sonance: Superior Home Audio Experience

Discover the superior sound quality of Sonos in-Ceiling by Sonance speakers. Optimized for Sonos Amp, these speakers offer crystal clear sound, perfect for any room.

Philips Hue Dymera Smart Indoor and Outdoor Wall Light

Discover the Philips Hue Dymera smart light for indoor and outdoor use. Control two beams, set scenes, and enjoy seamless smart home integration.

Recent reviews

Sennheiser Accentum Plus Review

Explore the perfect blend of comfort and top-notch sound with the Sennheiser Accentum Plus headphones. Find out why they're a must-have!

UniFi Dream Machine Special Edition – With The Adittional Protect

Explore the UniFi Protect Camera Series for top-notch security. Learn how these cameras enhance your safety at home or work. In this review we look at the possibilities

Discover Drawing Excellence: Huion Kamvas Pro 16 (2.5K) Review

Uncover the brilliance of Huion Kamvas Pro 16 (2.5K) tablet for drawing enthusiasts. Read our review for insights.

Let’s Talk: GVM Pro SD300B – Lighting Expe­rt for Pros

The new and interesting GVM Pro SD300B - Lighting Excellence for Pros. Get insights, tips, and more!

Recent videos

ASRock Z370 Gaming K6 Breathing RGB

ASRock has some RGB in it. In this video I show the breathing RGB setting.

Hyundai IONIQ 5 2023 Review – Elektrisch rijden is niet zo lastig

In dit filmpje is de Hyundai IONIQ 5 te zien. Een auto die ik een tijd heb mogen lenen en heb mogen testen. 

NL Alfa Romeo Tonale Video Review

De nieuwe Alfa Romeo Tonale, hoe bevalt deze? In dit korte filmpje vertel ik het e.e.a. over de rijeigenschappen, de opties - zoals CarPlay en Android Auto en meer....

Unboxing: Netgear Orbi Pro

The unboxing of the NetGear Orbi Pro.
A small video unboxing them.