Opslag

Synology DS220+

Synology DS220+

Synology lanceerde eind vorig jaar met de Synology DS220+ een nieuwe 2-bay. Deze ligt hier al een tijdje op de plank. Nu is het tijd om hem in gebruik te nemen en te testen. Wat ik ervan vond? Dat kun je hier te weten komen.

Synology DiskStation DS3622xs+ EN Review

Synology DiskStation DS3622xs+ Een Absolute Krachtpatser

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige NAS-server voor je thuis- of kantooromgeving? Dan is de Synology DS3622xs+ misschien wel iets voor jou. In deze review gaan we kijken naar de specificaties en meer!

Synology DiskStation DS1522+ EN Review

Synology DiskStation DS1522+ Een Veelzijdige NAS!

De Synology DS-1522+ misschien wel iets voor jou. Dit is een vijf-bay NAS met een AMD Ryzen processor, 8 GB DDR4 RAM, M.2 SSD slots en de mogelijkheid om een 10 Gb LAN adapter te installeren. Meer weten over deze NAS? Lees dan deze review!

QNAP TVS-h1688x and h1288x

QNAP TVS-h1688x & h1288x

QNAP heeft met de QNAP TVS-h1688x en h1288x een op QuTS Hero gebaseerde NAS op de markt geplaatst. Hoe bevallen deze twee machines? Wat zijn de verschillen en in het bijzonder, wat zijn hun mogelijkheden? In deze review ga ik daar verder op in!

QNAP TS-464-4G Review

QNAP TS-464 en TS-664 Review – Powerhouse in een kleine huls

Ben je op zoek naar een NAS-apparaat dat je kunt gebruiken voor al je opslag-, media- en netwerkbehoeften? Wil je een apparaat dat snel, betrouwbaar, veilig en makkelijk te gebruiken is? Dan zijn de QNAP TS-464 en TS-664 misschien wel iets voor jou.

QNAP TS-435XEU-4G REVIEW ENG

QNAP TS-435XeU-4G Review – Professionele NAS

Als je op zoek bent naar een professionele en veelzijdige NAS voor je bedrijf, dan is de QNAP TS-435XeU-4G misschien wel iets voor jou. Dit is een 4-bay rackmount NAS die draait op een quad-core processor en 4 GB RAM. Hij biedt niet alleen een hoge opslagcapaciteit en prestatie, maar ook een scala aan functies en toepassingen die je kunt gebruiken om je werk efficiënter en veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan data back-up, bestandsdeling, virtualisatie, cloud-integratie, multimedia streaming en nog veel meer. In deze review gaan we dieper in op de specificaties, de unboxing, de software en het gebruik van deze NAS. Ben je benieuwd of deze NAS aan je verwachtingen voldoet? Lees dan snel verder.

Dit is het hoofdstuk vol met reviews over producten die met opslag te maken hebben.